Factuurprogramma

Software voor de KMO

Wie zijn we?

MMS is een klein bedrijf met een informele sfeer. Inmiddels bieden we al 7 jaar online softwareoplossingen aan voor het MKB en hebben we het vertrouwen kunnen winnen van honderden klanten. Dit hebben wij gedaan door constant service te verlenen en persoonlijk contact te onderhouden, waardoor u bij vragen of problemen nooit het gevoel heeft dat u er alleen voor staat. Wij staan voor service en zijn altijd dankbaar voor feedback: zo helpen we elkaar immers verder.

Onze mensen

Als softwarebedrijf is het belangrijk om up-to-date te blijven. Onze medewerkers hebben dan ook stuk voor stuk belangrijke certificeringen behaald, zoals Microsoft® Certified Professional en Zend Certified PHP5.3 Engineer (ZCE). We blijven up-to-date en innovatief. We hechten heel veel belang aan nieuwsgierigheid en leergierigheid, waardoor we een goed beeld hebben van de algehele branche en de (aankomende) technische mogelijkheden.

Contact

Wij zijn zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar via onze contactpagina. Sinds kort hebben we ook een Twitter-account waarmee we online support kunnen verlenen en waar u af en toe nuttige tips over ondernemen kunt vinden.